Decizie CAPITALĂ luată de Hillary Clinton: Ce a anunțat fosta candidată la șefia SUA

hillary-clinton

Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite Hillary Clinton, învinsă la prezidenţialele americane, nu va mai candida la niciun fel de alegeri, a afirmat duminică unul dintre apropiaţii acesteia, potrivit AFP.

„Ea va găsi modalitatea de a veni în ajutor copiilor ÅŸi familiilor în următorii ani, este angajamentul vieÅ£ii sale”, a declarat Neera Tanden, preÅŸedinta grupului de reflecÅ£ie progresist Center for American Progress, ÅŸi consilier neoficial al candidatei în timpul campaniei electorale.

Fii la curent:  AdministraÈ›ia Trump e pe cale să dea o LOVITURÄ‚ decisivă ONU

„Ea nu va mai candida la niciun fel de alegeri”, a afirmate Neera Tanden la postul CNN.

Declaraţia consilierului a venit ca o reacţie la un articol semnat de un editorialist al cotidianului New York Times în el care şi-a imaginat că Hillary Clinton va candida la primăria New Yorkului, o idee nebunească, potrivit acesteia.

Fii la curent:  SÂNGE la Casa Albă: O adolescentă a fost MUȘCATÄ‚ de față de câinele familiei Obama/ FOTO +18

„Nu cred că va candida pentru asta, nici pentru vreun alt mandat”, a insistat Neera Tanden, fără să ofere detalii despre proiectele fostului secretar de stat în vârstă de 69 de ani.

Hillary Clinton nu s-a retras complet de pe scena publică după înfrângerea sa în faţa lui Donald Trump la 8 noiembrie. Ea a participat la două evenimente publice şi a scris câteva mesaje pe Twitter, anunță Agerpres.

Fii la curent:  Raiduri ANTITERORISTE în Belgia. ForÅ£ele speciale AU ÃŽMPÂNZIT zona capitalei Bruxelles - FOTO

De asemenea, este aşteptată marţi la Departamentul de Stat la Washington pentru inaugurarea unei săli care îi poartă numele, iar anturajul ei a anunţat că va asista personal la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.

Acorda un vot