Presa internaÈ›ională, IMPRESIONATÄ‚ de tricolorul din PiaÈ›a Victoriei: ‘Oamenii NU renunță’ – FOTO

Presa internațională, IMPRESIONATĂ de tricolorul din Piața Victoriei

Presa străină a relatat pe larg despre a 13-a zi de proteste din România, în care zeci de mii de români au înfruntat gerul pentru a protesta împotriva Guvernului care a încercat pe ascuns schimbarea legii penale.

BBC preia în ediÅ£ia electronică imagini cu imensul Tricolor uman creat de manifestanÅ£ii din PiaÅ£a Victoriei ÅŸi vorbeÅŸte depre „protestul colorat cu telefoanele mobile”.

Fii la curent:  AdministraÈ›ia Trump e pe cale să dea o LOVITURÄ‚ decisivă ONU

„Protestatarii români au folosit telefoanele mobile ÅŸi hârtii colorate pentru a crea steagul ţării”, titrează postul britanic de ÅŸtiri.

JurnaliÅŸtii britanici remarcă faptul că zeci de mii de români continuă să iasă în stradă după două săptămâni de la izbucnirea scandalului. „Guvernul a retras ordonanÅ£a controversată…dar oamenii nu renunţă ÅŸi cer demisia premierului”

Fii la curent:  China INTERZICE birourilor locale de meteorologie să emită alerte de poluare

Euronews remarcă faptul că nu se iau pauze în protestele nocturne din România. Cel puţin 50.000 de oameni au cerut demisia Guvernului, duminică seara, în Bucureşti.

Fii la curent:  IMAGINI INCREDIBILE la protest: Jandarmii È™i-au BÄ‚TUT un superior îmbrăcat în civil - VIDEO

„E un mesaj pentru Guvern că nu pot decide ce vor ei, le cerem să retragă orice plan de a da legi care îi protejeajă pe politicienii corupÅ£i”, spune un protestatar citat de Euronews.

BBC Presa internațională, IMPRESIONATĂ de tricolorul din Piața Victoriei

EuroNews Presa internațională, IMPRESIONATĂ de tricolorul din Piața Victoriei

Acorda un vot

Related Posts