Sorin Grindeanu spune că Bruxellesul a stabilit ‘un calendar foarte clar’ cu ce are România de făcut

Sorin Grindeanu spune că Bruxellesul a stabilit 'un calendar foarte clar' cu ce are România de făcut

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că la nivelul grupului de lucru pe Mecanismul de Verificare ÅŸi Cooperare de la Bruxelles s-a stabilit „un calendar foarte clar” pe ceea ce are de făcut România în perspectiva ridicării MCV.

„Sigur că eu îmi doresc să discutăm de ridicarea MCV mai repede. ÃŽn acest sens, chiar aÅŸa cum ÅŸtiÅ£i ÅŸi am spus, noi am trimis către Comisie anumite clarificări pe care le-am dorit să le avem dintr-o singură dorinţă: tocmai ca acele recomandări prinse în MCV să putem să le îndeplinim cât se poate de clar ÅŸi să nu existe dubii. Dacă luăm recomandările MCV de acum zece ani, nu mai seamănă cu ceea ce avem acum. Adică a fost o dinamică din acest punct de vedere.

Fii la curent:  Raiduri ANTITERORISTE în Belgia. ForÅ£ele speciale AU ÃŽMPÂNZIT zona capitalei Bruxelles - FOTO

Noi dorim să ÅŸtim foarte clar ÅŸi sunt ÅŸi au fost trimise, se lucrează la nivel de grup de experÅ£i, chiar astăzi am primit o informaÅ£ie (…) – de la doamna ministru Birchall care se află la Bruxelles – că toate lucrurile pe care noi le-m ridicat în grupul de lucru pe MCV au fost clarificate ÅŸi avem un calendar foarte clar pe ceea ce avem de făcut. Åži acesta este un lucru bun în perspectiva înlăturării MCV”, a spus Sorin Grindeanu la Radio România Actualităţi.

Fii la curent:  Tatăl premierului Grideanu, audiat într-un dosar de abuz în serviciu
Acorda un vot

Related Posts