Turcia, lovită de o nouă TRAGEDIE: Cel puțin 32 morți în urma prăbușirii unui avion

media-148454106250305800

Un avion turcesc de transport marfă s-a prăbuşit, luni, lângă aeroportul Manas din Kârgâzstan, cel puţin 32 de persoane pierzându-şi viaţa, printre care şase copii, majoritatea dintre victime fiind locuitori ai satului unde a căzut aparatul Boeing 747 care a încercat să aterizeze în condiţii de ceaţă densă, au precizat oficiali kârgâzi, citaţi de AFP şi Reuters.

După un bilanÅ£ iniÅ£ial de 16 victime, apoi de 20, ministerul kârgâz al Sănătăţii a furnizat, pentru AFP, un nou bilanÅ£, de „32 de morÅ£i, dintre care cei patru piloÅ£i”.

Fii la curent:  SCANDAL preelectoral. Francois Fillon ÅŸi-a angajat FICTIV soÅ£ia. Salariul fabulos pe care l-a primit

Un avion turcesc de transport marfă s-a prăbuşit, luni, lângă aeroportul Manas din Kârgâzstan, cel puţin 20 de persoane pierzându-şi viaţa, majoritatea dintre victime fiind locuitori ai satului unde a căzut aparatul Boeing 747 care a încercat să aterizeze în condiţii de ceaţă densă, au precizat oficiali kârgâzi, citaţi de Reuters.

Potrivit administraţiei aeroportului, avionul ar fi trebuit să facă o escală la Manas, lângă capitala Bişkek, pe drumul său de la Hong Kong la Istanbul. Aparatul s-a prăbuşit când încerca să aterizeze pe o vizibilitate redusă, la ora locală 7,31 (1,31 GMT), potrivit Agerpres.

Fii la curent:  Francois Hollande devoalează 'datoria sa ultimă' în calitate de preÈ™edinte

Avionul a avariat, în urma prăbuşirii, 15 clădiri din sat, a spus Mukhammed Svarov, şeful centrului de management al crizelor de la ministerul pentru situaţii de urgenţă, care a relevat că numărul morţilor este de cel puţin 20 de persoane.

Echipele de salvare au recuperat corpurile unui pilot şi a 15 săteni, a precizat ministerul pentru asistenţă medicală de la Bişkek.

Fii la curent:  AdministraÈ›ia Trump e pe cale să dea o LOVITURÄ‚ decisivă ONU

Крушение самолета унесло 16 жизней, среди которых 6 – дети! Соболезнуем родным и близким погибших =( #Бишкек #Кыргызстан #Ош #Баткен #Нарын #Талас #ИссыкКуль #ИК #KG ДжалалАбад #Фото #Новости #Bishkek #Kyrgyzstan #Спутник #Sputnik #Сегодня #News #Мир

O fotografie postată de Sputnik Кыргызстан (@sputnik.kg) pe

Acorda un vot

Related Posts