Sfaturi pentru adolescente indragostite

matrimoniale

Primele semne ale dragostei se manifesta inca din adolescenta. Astfel ca majoritatea fetelor se pot simti extrem de atrase de anumiti baieti din clasa lor sau chiar din vecini si vor dori sa stie ce ar trebui sa faca ca sa cucereasca baiatul de care sunt indragostite. Iata sfaturile noastre pentru ca prima ta relatie de dragoste sa se desfasoare asa cum trebuie si pentru ca mai tarziu sa ai amintiri frumoase in ceea ce o priveste.

  1. Daca pana acum se spunea ca numai baiatul este cel care trebuie sa invite fata in oras, iata ca acum traim in alt secol iar acest lucru nu mai este necesar. Astfel, afla ca ai voie sa inviti un baiat in oras, daca iti place de el, fara ca lumea sa considere ca esti de moravuri usoare. Nu e nimic in neregula sa il inviti in oras de vreme ce oricum, in sinea ta vrei sa faci acest lucru. Ia initiativa fara nicio problema, pentru ca, asa cum tu, ca fata poti sa fii timida, sa stii ca exista si baieti timizi care poate ar vrea sa te invite dar nu au curaj. S-ar putea sa iti multumeasca ca ai facut tu pasul si s-ar putea ca mai tarziu sa iti multumesti si tu ca ai avut curaj.
  2. Zambeste sincer! Zambetul a fost mereu apanajul increderii in sine. Astfel, daca vei zambi sincer de fiecare data cand vei fi la o intalnire cu baiatul visurilor tale, vei constata ca acesta se va simti cucerit de tine mult mai rapid. Cui nu-i place un zambet frumos si venit din suflet?
  3. Nu forta o persoana sa te iubeasca. Oricat l-ai iubi tu, daca el nu te iubeste, nu prea ai ce face. Atunci cand incerci sa il cuceresti, incearca sa fii subtila si sa nu sari calul daca te lovesti de un raspuns. Nimanui nu ii place cineva cu lipsa de respect de sine, iar daca vei insista acolo unde nu esti dorita, vei dovedi intocmai ca ai o lipsa crasa de incredere in tine.
  4. Daca au trecut deja cateva intalniri si nu v-ati sarutat, nu deveni nerabdatoare pentru ca se va vedea pe fata ta! Baietilor le place sa preia initiativa in astfel de cazuri asa ca nu le rapi placerea. Desigur, exact ca un cazul primului sfat, exista si exceptii, insa pe acestea le vei observa cu ochiul liber. Ceea ce trebuie sa faci este sa te respecti pe tine, in primul rand, si vei primi respect in mod sigur si din partea baiatului pe care il placi.
Fii la curent:  Bibliotecara schimba felul in care citim

Daca doresti sa iti gasesti jumatatea, te invitam sa te inscrii gratuit pe site-ul BabyZU.ro .

Fii la curent:  INVATA SA FACI MACAROONS DE LA UN CHEF FRANCEZ
Acorda un vot